مشاوره حقوقی رایگان - ترک کار کارگر

سلام بنده در شرکتی مشغول به کار هستم،این شرکت با من قرارداد نبسته،ولی از من 50 میلیون سفته گرفته،الان که میخوام از شرکت بیام بیرون مسئول منابع انسانی میگه نمیتونی بری بیرون
الان من باید چی کار کنم؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع شما مشمول قوانین استخدامی و نوع تعهدات و امضاهای اولیه است ولی در هر حال میتوانید در اداره کار طرح دعوی به وسیله اظهارنامه ترک کار نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورت استعفا باید از یکماه قبل اظهارنامه ای به کارفرما ارسال و ضمن اعلام استعفا عنوان نمایید لاشه سفته امانی مسترد شود