مشاوره حقوقی رایگان - شکایت فروش مال غیر

در شکایت فروش مال غیر که دو شاکی برای متهم وجود دارد
شاکی اصلی مالباخته که فروشنده بهش تبرئه شد و دو دست قبلش متهم و کیفر خواست براش صادر شد
نفر دوم هم متهم بود هم شاکی به عنوان متهم که شاکی اول از تمام ایادی قبلی شکایت کرده بود تبرئه شد ولی چون خودش از فروشنده به خودش شکایت فروش مال غیر کرد به عنوان شاکی در پرونده قرار دارد الان در دادگاه بدوی متهم 2 تا شاکی دارد الان متهم محکوم بشود به شاکی اول و اصلی که مالباخته هست رد مال صورت میگیره یا شاکی دوم که متهم فروشنده مستقیم به اون هست؟
اگه به شاکی اول هیچ چیزی در این شکایت نرسد که خیلی ضرر میکند در هر صورت مجرم باعث شد شاکی اول ماشینش رو از دست بدهد؟
وگرنه شاکی اول مستقیم میرفت از فروشنده به خودش به علت مستحق للغیر درامدن مبیع شکایت حقوقی میکرد تا الان به نصف پولش هم می رسید این همه وقت از دست نمی دادتو دادسرا و دادگاه که آخر هیچی بهش نرسه در دادگاه کیفری
قابل توجه شاکی دوم کل پولش رو گرفت فقط برای تحت فشار قرار دادن فروشنده به خودش شکایت کرد.ضرر نهایی با شاکی اول از وکلای بزرگوار دقیق ترین راهنمایی رو میخام

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

سوال واضح نبوده و نامفهوم است. می‌توانید مشاوره تلفنی اخذ نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوع نیازمند برسی بیشتر توام با گفت و گوی متقابل می باشد در صورت تمایل از طریق پنل مشاوره میتوانید با بنده در ارتباط باشید تا موارد لازم عرض شود