مشاوره حقوقی رایگان - فروش مال غیر

بهمن ماه سال 99 یک اسب به مبلغ 42 میلیون تومان خریداری کردم و اسب پیش فروشنده بصورت پانسیون ماند. اردیبهشت 1400 ایشان اسب را به شخص دیگری فروخته است و بنده اطلاعی نداشتم و اسب را برداشتم و خریدار به عنوان سرقت اسب از سرده شکایت کرد و در اردیبهشت 1403 دادگاه بنده مجبور به بازگرداندن مبلغ اسب به خریدار دوم کرد. من الان بخوام از فروشنده شکایت فروش مال غیر کنم باید چیکار کنم راهنمایی بفرمایید ممنون میشه شکایت کیفری انجام داد ؟

پاسخ ها :

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

جهت تنظیم شکواییه گزینه مربوطه را انتخاب نمایید

مهدی خیری اصل

جناب آقای مهدی خیری اصل :

اگه اسب در تصرف خودتون هست که نیازی نیست شکایت کنید. ولی اگه در تصوف شما نیست شکایت و میخواهید طرف ادب بشه شکایت کیفری کنید. و اگه فقط میخ.اهید که اسب را پس بگیرید شکایت حقوقی تنظیم کنید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
چنانچه شما ابتدا اسب را خریداری نموده باشید حکم دادگاه مبنی بر محکومیت شما به پرداخت مبلغ خالی از وجه خواهد بود ، مدارک و مستندات شما نیازمند بررسی است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شکایت فروش مال غیر باستناد مدارک موجود معامله و پراختی های بانکی