مشاوره حقوقی رایگان - طلاق از جانب زوج

باسلام
خانم بنده به شدت آدم پرخاشگر و خیلی بداخلاق هستن با من و بچه هام که 7 و 9 سال دارن اصلا سازگاری نداره 10 ساله همین اخلاق رو داره و حاضر به ترک این اخلاق نیست و حتی حاضر نیست پیش مشاور و روانشناس بره و چند باری قهر کرده رفته خونه پدرش با وساطتت بزرگان برگشته حاضر به طلاق هم نیست یعنی نه زبان زور می فهمد و نه زبان خوش می فهمد خانوادش هم میدونن چه آدم لجبازیه.بخدا خیلی خستم تو زندگیم منو بچه هام نه آسایش و نه آرامش داریم جوری شده که برای بچه هام اصلا وقت نمیزاره فقط به بچه های خواهر برادر خویش اهمیت میده یعنی مدام دنبال بهونس تا من روش دست بلند کنم حتی بچه هام میگن اینو ردش کن بره این برای ما اعصاب نزاشته
بنده یه وانت نیسان دارم با اون کار میکنم حال میخوام خودم برای طلاق اقدام کنم
مهریه 500 سکه و با اینکه در خونه من زندگی میکنه هر ماه هم مبلغی به حسابش پول واریز میکنم
آیا من درخواست طلاق بدم تنصیف اموال و نفقه و اجرت المثل و مهریه تکلیفش چیست و من از چه راهی وارد بشوم ناسازگاری ایشون رو ثابت کنم برایم گران تمام نشود چون به حد کافی ضربه روحی خوردم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
زوج می‌تواند هر زمان که بخواهد زوجه خویش را طلاق دهد لیکن حقوق مالی زوجه می‌بایست پرداخت گردد تنصیف دارایی نیز اگر زوجه ناشزه محسوب شود منتفی است
تحت نظارت یک وکیل مبرز دادگستری اقدام نمایید تا دچار خسران جبران ناپذیری نشوید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در صورت صدور حکم طلاق ،
ابتدا باید تمام حقوق مالی زوجه پرداخت گردد و سپس صیغه طلاق در دفترخانه اجرا گردد
یا شما دادخواست اعسار اقامه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست هر آنچه که در گواهی عدم سازش آمده است پرداخت شود تا صیغه طلا جاری شود

اما مرد می‌تواند درخواست اعسار بدهد

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

سلام در صورت طرح دادخواست طلاق تمام حقوقی مالی زن را قبل از اجرای صیغه طلاق باید تصفیه نمایید مگر اینکه اعسار خود را ثابت نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تمام حقوق مالی زوجه که عبارتند از:
1.مهریه
2.نفقه
3.اجرت‌المثل ایام زوجیت
4.تنصیف دارایی
5.جهیزیه
از سوی زوجه قابل مطالبه خواهد بود.