مشاوره حقوقی رایگان - زن ناشزه

زن وقتی ناشزه بشه به جز نفقه و اجرت المثل که همه جا گفتن چیزهایی مثل حق کار یا زندگی کردن در جایی غیر از خونه پدرش، شرکت در مراسمات عروسی یا چیزهایی از این قبیل هم میشه ازش شکایت کرد که بدون اجازه شوهر این کارا رو میکنه؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر هیچ حقی را نمی‌توان از خانم گرفت مگر تحت شرایطی

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شرکت در مراسم عروسی، کار کردن و امثالهم از حقوق زن است و نمیتوان وی را از این حقوق محروم نمود‌.