مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغیه واخواهی

با سلام بنده پرونده‌ای حقوقی دارم که به علت شرکت نکردن متشاکی در دادگاه حکم به صورت غیابی صادر شده و هیچ اعتراضی نداشته .رای دادگاه از شعبه به اجرای احکام رفته و حسابهای بانکیش بسته وجکم جلبش وگرفتم ونزدیک یک ساله که منتظر طلبم هستم چند روز پیش جلبش کردم و به کلانتری و دادگاه بردن .اما با کمال تعجب بدون حتی وثیقه آزادش کردن و الآنم برام ابلاغیه واخواهی آمده مبنی بر اینکه متشاکی چون بیسواد هستش وکارگر و از سامانه ابلاغ اطلاع کافی نداشته سه جلسه دادگاه نیامده در صورتی که بیست تا اس ام اس برای خودم فرستاده .آیا بیسوادی دلیل بر این است که رای دادگاه که صادر شده بشکنه ویا با پارتی بازی میخواد حق من رو بالا بکشد؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

این مطالب را در جلسه رسیدگی به واخواهی بگو

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در جلسه دادگاه دفاعیات خود را مطرح کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید وکیل بگیرید یا این موارد را در جلسه رسیدگی بیان کنید