مشاوره حقوقی رایگان - قذف و توهین و تهدید

با عرض سلام و وقت بخیر
بنده از خانمی بابت توهین و تهدید و قذف شکایت کرده ام. مدارکی ک ارائه داده ام شهادت عمو و دختر عمویم هست و پرینت پیامک ها.
در حال حاضر پرونده به مرحله ی تفهیم اتهام برای اون خانم رسیده

میخوام بدونم وقتی تا تفهيم اتهام پیش رفته یعنی حکم قذف و مجازات حدی برای این خانم داده میشه یا ممکنه قاضی قذف را قبول نکنه؟

پاسخ ها :

مسلم قربان بابائی

جناب آقای مسلم قربان بابائی :

هر متهمی اول تفهیم اتهام می‌شود و نشانه این هم نیست که جرم برای قاضی ثابت شده است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین و محتویات پرونده اظهارنظر خواهد کرد.

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
هنوز به مرحله صدور حکم نرسیده است و نتیجه قابل پیش بینی نیست. تفهیم اتهام به معنی محکومیت نیست.