مشاوره حقوقی رایگان - گواهی اشتغال به کار

باسلام وخسته نباشید...بنده کارمند دولت هستم با سابقه 26سال خدمت... قبل از استخدام در زمان دانشجویی به عنوان حسابدار و کارپرداز در یک شرکت پیمانکاری کار کردم اما هیچگونه مدرکی دال بر اثبات آن جهت ارائه به سازمان تامین اجتماعی ندارم وبا مراجعه به شرکت مذکور که هنوز هم فعالیت مینماید اظهارنمودند که ما فقط میتوانیم گواهی اشتغال به کار اون سال ها را برایتان صادر نماییم....حال سوالم اینست که آیا میتوانم برابر با آن گواهی درخواست تایید سوابق وپرداخت حق بیمه و درنهایت اضافه نمودن آن سال ها به سنوات خدمتم را داشته باشم... ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
باید از سازمان مربوطه پیگیری نمایید.
معمولا نمی پذیرند.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کار بر محترم گواهی اشتغال مذکور را به کمیته‌های ادعای اشتغال مستقر در شعب بیمه‌ای سازمان تأمین‌اجتماعی ارایه دهید