مشاوره حقوقی رایگان - آپارتمانی پیش خرید شده ولی پس از 5 سال تحویل داده نشده است

سلام. من اپارتمانی در باغستان پیش خرید کرده و تعهدات خود را انجام داده ام. زمان تحویل 1394/6/31 بوده و تا 1399/2/1 هنوز تحویل داده نشده است. پروژه خوابیده و گفته میشود سازنده به بانک هم بدهکار است. من در سامانه adliran ثبت نام کرده ام. آیا میتوانم خودم شکایت را مطرح کنم یا حتما از طریق وکیل باید اقدام کنم؟ جزییات فرم شکایت را چگونه پر کنم؟ با تشکر

پاسخ ها :

مولود اسدی

سرکار خانم مولود اسدی :

دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید