مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر تحویل

اجرت المثل ایام عدم تحویل آپارتمان پیش فروش شده از تاریخ تحویل که 1397بوده و حدود صد متری است و در قرارداد چیزی در این مورد ذکر نشده آنگاه در دادگاه توسط کارشناس به چه نحو و مبلغی محاسبه می‌شود ؟!

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام کارشناس طبق اوضاع و احوال بازار بررسی می‌کند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

کارشناس با توجه به شرایط ، محل قرارگیری، متراژ و...تعیین می نماید

مسلم قربان بابائی

جناب آقای مسلم قربان بابائی :

دادگاه با در نظر گرفتن اوضاع و احوال منطقه، مساحت و موارد مشابه مبلغی را تعیین می‌کند.