مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارفرما

باسلام
اینجانب در کافه رستورانی مشغول به کارشدم. حدود 7ماه طول کشید تا روز تسویه. حقوقم را خورد خورد گرفتم. و رسید دادم با امضا و انگشت. بنا به شرایط مالی مجبور بودم. کارفرما قرارداد کاری با من نبست درصورتی که بنده درخواست کرده بودم روز استخدام ولی نبست. علت شکایت بنده 1 ندادن سفته. 2بیمه نکردن. 3 نگه داشتن ده روز از حقوقم به عنوان بلوکه. ندادن و عیدی. که گفتن بهم عیدی تعلق نمیگیره. چنین چیزی مگر میشود؟؟؟؟ ناگفته نماند بنده در برگ رسید تصفیه حساب نوشتم که دریافت شد. ولی از ترس که حقوق برج آخرمو بدن امضا کردم. راهنمایی کنید. حق ما پایمال نشود. با تشکر

پاسخ ها :

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

سلام. اگر پول به حسابتان واریز نشده و مدارکی ندارید، یا رسیدی در قبال سفته نگرفته اید، شاید تنها راهتان استناد به شهادت شهود باشد.