مشاوره حقوقی رایگان - حادثه در حین کار

سلام ، من شاگرد و کمک راننده تریلی هستم ، داشتم تخته های بغل تریلی رو بر میداشتم که لیفتراک بتونه بار رو از رو تریلی تخلیه کنه که ناگهان نردبان از زیر پام در رفت و پرت شدم به پایین و مهره کمرم و دستم شکست ، خودم بیمه نیستم ، آیا میتونم از راننده اصلی که صاحب خود تریلی هم هست شکایت کنم و از بیمه شخص ثالث ماشین استفاده کنم ؟؟ ممنون

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع مشمول قواعد کارگر و کارفرماست و میزان قصور در موضوع می‌تواند ملاک عمل باشد

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام بله قابل پیگیری از راننده هست و ایشان باید پرداخت کند اگر نکرد صندوق بیت المال پرداخت می‌کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
باید موضوع کارشناسی گردد و مقصر و میزان تقصیر مشخص گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله کارفرما می‌بایست شما را بیمه می‌نمود الان می‌توانید شکایت کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله
موضوع نیازمند اظهارنظر کارشناس است