مشاوره حقوقی رایگان - مبدا محاسبه خسارت تاخیر تادیه

با سلام
در دادگاه حقوقی دادخواست ابطال رای داور و دستور توقف ارائه دادم با صدور توقف تا قطعیت رای موافقت شد و رای صادر شد. سپس در مرحله بررسی و بعد از حدود 10 ماه ابطال رای داور صادر گشت. با تجدید نظرخواهی طرف مقابل بعد از هفت ماه رای دادگاه نقض و دوباره رای داور دائر و استوار گشت .حال در اجرای حکم صادره خسارت تاخیر تادیه از ابتدای جریان داوری محاسبه شده است. آیا محاسبه تاخیر تادیه در مدت زمان رسیدگی تا قطعیت رای با توجه به دستور موقت مبنی بر قرار منع و توقف اجرا ،صحیح است یا باید از زمان صدور حکم قطعی تجدید نظر محاسبه شود؟
باتشکر از پاسخهای شما

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از زمانی خسارت تأخیر تأدیه محاسبه می‌شود که حکم قطعی صادر شده باشد.