مشاوره حقوقی رایگان - تهدید به اجرا گذاشتن سفته توسط کارفرما

من 21 روزجایی کار کردم که قرار بود بعد از یک هفته قرارداد ببندند و دو فقره سفته هم دادم ولی از من خواستن چیزی روی سفته ننویسم
روز آخر با 110 تماس گرفتن و من رو از اونجا بیرون کردن من جلوی مامور کلید انبارو تحویل دادم حتی وسایلامم گشتن توی گزارش پلیس کارفرما اقرار کرد که من رو اخراج کرده و تعهد داد 18 روز بعد سفته و شناسنامه و حقوقم رو بده
من چون از حساب کتابشون خبرداشتم میدونستم حقوق نمیدهند واسه همین اداره کار دادخواست دادم.
18 روز گذشت من رفتم اما نه حقوق داد نه سفته و شناسناممو
گفت تو شکایت کردی از حقوق و مدارک خبری نیست تهدید کرد که سفته منو اجرا میذاره تا من هم بیخیال حقوقم بشم هم شکایت اداره کار رو پس بگیرم.
خواهش میکنم راهنماییم کنین

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

پیگیر شکایت خود در اداره کار باش و فورا اظهارنامه استرداد دو فقره سفته را برایش ارسال کن

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

اظهارنامه برای ایشان ارسال کنید ودرخواست کنید مدارک را تحویل دهد درغیراینصورت به اتهام خیانت درامانت شاکی میشوید،سپس به اتهام خیانت درامانت شکایت کنید