مشاوره حقوقی رایگان - خانواده

سلام خسته نباشید من مبلغ 200.میلیون به شوهر خواهر زنم دادم به عنوان قرض ولی ایشون این پول را موقع پس دادن به خانمم داده البته من قید کرده بودم که باید پول را به خودم بدهد چون خانمم پس نمیدهد و همین جور هم شد و نداد حالا داریم جدا میشویم و با توجه به اینکه خانه را هم همسرم وقع خرید باکلک به نام خودش کرده ومو جای ندارم این پول مشگل من را حل میکند بنظر شما وکلای خبره من باید ازکدام یک پولم را مطالبه کنم ممنون

پاسخ ها :

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

متن قراردادتان را بفرستید تا دادخواست، شکایت و زاه فوری ارائه شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توان هر دو را طرف دعوا قرار داد