مشاوره حقوقی رایگان - نفی نسب

با سلام وخسته نباشید اینجانب م.م متولد21/1/1356در مشهد هستم والان 46 ساله هستم که در آن تاریخ خانواده ای که از طرف شوهر بچه دار نمی‌شدند من را در بیمارستان از مادر خویش گرفته اند وبرایم بنام خودشان شناسنامه ودفترچه گواهی تولد گرفته اند که موجود میباشد مرحوم پدرم درسال 1394 فوت کردند ولی مادر که همسر ایشان بوده هنوز در قید حیات هستند به تازگی خانواده پدرم یعنی برادر وخواهر ایشان از بنده به عنوان نفی نسب شکایت کرده اند که قرار دادگاه در آخر سال میباشد حال از جنابان درخواست دارم تا اینجانب را در دفاع از خود ودفاع از حق وحقوقاتی که بدستم رسیده را راهنمایی فرمایید در ضمن مرحوم پدرم هم بازنشسته آموزش و پرورش در رشته فقه وبینش اسلامی وقاضی خانواده در شورا حل اختلاف بوده اند لطفا من را راهنمایی فرمایید.((( ومنالاه توفیق)))

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بر اساس آرمایشات پزشکی این مسأله قابل اثبات هست اگر پدرتان مالی بنام. شما نکرده باشد ارثی از ایشان نمیبرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا اظهار نظر دقیقی بتوان کرد

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

باسلام نیاز به مشاوره تلفنی هست برای راهنمایی بهتر