مشاوره حقوقی رایگان - مجازات حمل مواد مخدر در صورت عدم آگاهی کامل

با سلام. همسر من برای یک فردی که شناخت کمی از او داشته و یک ورزشکار شناخته شده و معروفی بوده کار میکرده و این فرد چندین بار از همسرم تقاضای حمل چمدانی حاوی لباسهای ورزشی نموده. در یکی از این روزها که همسرم وقت کافی نداشته از خواهرم تقاضا میکند که چمدان را حمل و در فرودگاه امام خمینی به یک مسافر جهت ارسال به خارج از کشور تحویل نماید. که پلیس فرودگاه به چمدان مشکوک و مشخص میشود چمدان حاوی3 کیلو تریاک خالص و 2 کیلو لباس ورزشی آغشته به تریاک ک به طور ماهرانه ای وکیوم شده بودند میباشد. خواهر من بی گناااه به جرم حمل مواد 2 شب در زندان بوده و با وثیقه منزل خودش به مبلغ 500 میلیون آزاد میشود و در بازجویی اعلام میکند که چمدان متعلق به همسر من میباشد. اکنون همسرم هر چه با کارفرمای خود که خارج از کشور است تماس میگیرد وی کاملا خونسرد اظهار بی اطلاعی میکند و تا کنون همکاری نکرده و حاضر به حضور در ایران و دادگاه نمیباشد. خواهشمندم راهنمایی کنید با توجه به پذیرش اجباری توسط همسرم در خصوص مالکیت چمدان جهت حمایت از خواهرم و عدم ایجاد سوپیشینه برای وی حکم خواهر و همسر من چه میتواند باشد و چه مجازاتی خواهند داشت؟ جای ذکر است کلیه مکالمات و ویس ها و چت های همسرم با کارفرما موجود و محرز و مشخص است که چمدان از سوی ایشان تحت عنوان قرارداد کاری تهیه لباس به همسرم تحویل میگردیده است.
و چندین بار همسرم چمدان را چک نموده و چیز مشکوکی ندیده بود و اکنون که اعتمادش به آن شخص جلب شده بوده و وکیوم لباس را باز ننموده توی وکیوم تریاک جاسازی شده بود همسرم همه جوره با پلیس همکاری نموده و تمام اطلاعات داشته از آن شخص را در اختیار پلیس قرار داده اما هنوز اولین جلسه دادگاه برگزار نشده.
لطفا راهنمایی بفرمایید. سپاس فراوان

پاسخ ها :

الهام عبدالهی

سرکار خانم الهام عبدالهی :

حمل کننده مواد مخدر مجازات دارد و مالک مواد بودن یا نبودن تاثیری در موضوع ندارد, شما بیشتر روی عدم آگاهی همسر و خواهرتون مانور بدین