مشاوره حقوقی رایگان - مواد مخدر

با سلام. همسر من با دوستاش رفته بودن اهواز. در راه برگشت اون ها میخواستن تریاک بیارن، این هم به طمع افتاده 5 کیلو خریده بود. تو راه گرفتنشون از ماشین 80 کیلو در اومده بود. اون ها گردن نمیگیرن به سه تاشون هم میخوان 80 کیلو بزنن. چطوری ثابت کنیم که فقط 5 کیلو بوده؟ آیا وکیل بگیریم؟ ماشینمون هم تو خونه همون دوستش که راننده ماشین بوده مونده و پس نمیدن.

پاسخ ها :

مهرزاد امیری

مهرزاد امیری :

ترجیحا وکیل داشته باشید بهتره هست 09121541043 تماس بگیرید

سيامك  حسني

سيامك حسني :

باسلام حتما وکیل گرفته شود مجازات بیش تز بیست کیلو اعدام می باشد