مشاوره حقوقی رایگان - بنام کردن اموال قبل از فوت

سلام اگر پدر قبل از فوت یکی از اموال خودرا بصورت وکالت تام بنام یکی از فرزندان خود بزند، بقیه وراث بعد از فوت میتوانند، شکايت کنند و اموال آن خواهر یا برادر را توقیف کنند؟ ب عنوان اینک مثلا پدرمون رو گول زده، و این مال یا ملک و بنام خودش کرده؟؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
اینجا پدر مالی به نام یکی از فرزندان منتقل نکرده چرا که وکالت با فوت از بین رفته به مالکیت پدر برگشته و وراث از آن ارث می‌برد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله قطعأ میتوانند مگر مبایعه‌نامه تنطیم شده باشد
وکالتنامه با فوت باطل میشود
وکالتنامه دلیل مالکیت وکیل نیست

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

وکالت پس از فوت باطل میشود. سند قطعی با صلحی بزند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در هر صورت هر کدام بسته به دلایلی که دارند میتواندد ادعا مطرح کنند و طرف مقابل باید دفاع کند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با فوت وکالت باطل می شود.
ولی اگر قبل از فوت سند زده باشد معمولاً کاری نمیشه کرد.