مشاوره حقوقی رایگان - ارثیه پدر

سلام
پدرم دو ماه قبل از فوتش برگه ای را امضا و با اثر انگشت به مادرم داده که خانه ای که در آن سکونت داریم به عنوان مهریه با مادرم تهاتر کرده است و شوهر خواهرم و یکی از همسایه ها به عنوان شاهد امضا کردن . الان سوال بنده اینه که آیا این برگه اعتبار دارد ؟ (در صورت محضری شدن چی؟) چون نمیدونم که در محضر ثبت شده یا نه . ولی هیچ اقدامی روی سند و مدارک خونه نشده ، همه چی بنام پدرم هست .
ممنون میشم بهم بفرمایید که اون برگه در هر دو صورت اعتبار دارد یا نه ؟ ثبت محضر شده یا نشده باشد

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله اگر سند به درستی صادر شده باشد دارای اعتبار است

اگر در دفترخانه انجام شده باشد که سند رسمی است اما در غیر دفترخانه به صورت عادی می‌بایست تنفیذ آن درخواست شود