مشاوره حقوقی رایگان - تهدید به شکایت کردن

سلام وقتتون بخیر

بنده یه خانم 38 ساله هستم و مجرد، چند سال پیش با استادم وارد رابطه عاطفی شدم و ایشان از نظر مالی هر از گاهی به بنده کمک میکردن و مبلغی رو برای بنده کارت به کارت میکردند یا اگر یه موقع من پولی لازم داشتم به ایشان میگفتم امکانش هست این مبلغ رو ازتون بگیرم ؟
ایشان اگر داشتند واریز میکردن و اگر هم نداشتن میگفتن ندارم در حال حاضر .
در این دوسال بنده هم کمک های ایشان را جبران میکردم در حد توانم ، مثلا یکبار به ایشان چک دادم رفتند طلا خریدند ، یک بار دیگر چک دادم رفتن وام گرفتند ، و خیلی عذر میخواهم به نیاز های جنسی این آقا هم پاسخ مثبت دادم ،

بعد از دوسال دیگر نخواستم این رابطه را ادامه بدهم . حالا الان نزدیک یک سال و نیم هست که این آقا مدام به بنده پیام میدهند و بنده را تهدید میکنند که تو خیانت در امانت کردی و باید پول هایی که بهت داده بودم را پس بدهی چون خودم لازم دارم و اگر ندهی شکایت میکنم و به مادرت زنگ میزنم و ....

هم اکنون که دارم این متن را می‌نویسم گریه امانم را بریده و کار هر روزم شده گریه .

لطفا بنده را راهنمایی کنید ، بنده چی کار کنم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

موضوع شما از جنبه های مختلفی باید بررسی گردد
بهتر است به وکیل مراجعه نمایید