مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن پرینت خط بدون اجازه صاحب خط

باسلام.بنده همسر ندارم اما یکی خودش رو به عنوان همسرم معرفی کرده و از یکی از قاضی های شهر مجوز گرفتن پرینت خطم رو گرفته است.چطوری میشه از مقام قضایی و اون شخص باید شکایت کنم؟

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
شکایت خود را علیه فرد مذکور از طریق دفاتر خدمات قضایی مطرح نمایید تا به موضوع رسیدگی شود

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام همچنین چیزی امکان پذیر نیست جهت شکایت دراین خصوص فقط به همسر اجازه میدن

ممکنه شعبه مدارک هویتی این اقارو بررسی نکرده باشند مثل سندازدواج شما ضمن ایراد به این موضوع درقالب یک لایحه و ارسال کپی شناسنامه به شعبه این قضیه رو متذکر بشین

بهرنگ مسلمی

جناب آقای بهرنگ مسلمی :

سلام
بله میتونین با مراجعه به دفترخدمات قصایی و ارایه مشخصات قاضی صادرکننده دستور،به دادسرای انتظامی قضات شکایت کنین