مشاوره حقوقی رایگان - تهدید به گرفتن پرینت خط

سلام، کسی من رو تهدید کرده که آشنا داره و از خطم پرینت میگیره. من چیکار باید بکنم که نتونه این کارو بکنه؟

پاسخ ها :

عسگر  رشيدي‌ اقدم‌

عسگر رشيدي‌ اقدم‌ :

اخذپرینت ازخط تلفن معمولا توسط صاحب امتیاز خط صورت میگیرد اگرکسی خلاف قانون اقدام به اخذپرینت تلفن دیگری بکنه عملش درحدودمقرات رایانه ای جرم محسوب میشه واگرهم قصدسواستفاده یاتهدیدداشت میشه علیه همون شخص اعلام شکایت کرد