مشاوره حقوقی رایگان - جریمه دستگاه ماینر

سلام. یک دستگاه ماینر خاموش که توی سورت جلسه هم نوشته بود سوخته وخاموش بوده از من گرفتن و گفتن که باهامون همکاری هم کرده ارزش دستگاه نهایتا 4 یا 5 تومن بود چقدر جریمه میشوم امکانش هست داخل دهه ی فجر جریمه کمتر بشود یا بخشیده بشه برق پشت کنتور بوده لطفاراهنمایی کنید خیلی ممنون بابت وقتتون برای دستگاه یک سری مدارک هم هست

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اصولاً به چند برابر قیمت دستگاه و اگر استفاده کرده باشید اداره برق نیز شکایت می‌نماید

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام چنانچه دستگاه ماینر سوخته یا خاموش بوده باشه جریمه براساس کارکرد دستگاه هست و دستگاه شما فاقد کارکرد بوده دراین زمینه یعنی زمانی که دستگاه فاقد کارکرد باشه فقط نیازمند اقرار شما هستند جهت صدورحکم یعتی شما بگی مثلا 4ماه استفاده کردم یا اصلا استفاده نکردم پس بنابراین تعیین جریمه به اقرار شما بستگی داره که به چندماه اقرار میکنی
جهت راهنمایی بیشتر تماس بگیرید

بهرنگ مسلمی

جناب آقای بهرنگ مسلمی :

سلام ابتدا استعلام از مراجع ذیربط بعمل میاد درصورتیکه حین ورود ماینر به کشور ، حق گمرک عوارض دستگاه ماینر پرداخت شده باشه

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

جریمه بستگی به شرایط و استفاده از دستگاه دارد و اداره برق خودش میزان جریمه را تعیین میکند