مشاوره حقوقی رایگان - سوء پیشینه مشروبات الکلی

سلام خسته نباشید ما سوار یک ماشینی بودیم و تو اون ماشین مشروبات الکلی بود و در ایست بازرسی پیدا کردند ( برای راننده بود) و بعد آن ما رو به کلانتری بردند و صاحب ماشین اون رو گردن گرفت و ما هم در برگه ای که مثل اعتراف نامه بود نوشتیم برای ما نبوده و برای آن شخص بوده و بعد یک ساعت با نظر قاضی کشیک آزاد شدیم و اون شخص بازداشت شد میخواستم بدونم برای اون چند ساعت اسم ما جایی ثبت شده یا سوء سابقه میخورد چون همون اول رسیدیم گفت اسم این سه تا رو ثبت کنید یعنی سوء پیشینه خورده چون کار دولتی دارم نگران هستم.

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
خیر با توجه به اقرار راننده مسئولیتی متوجه شما نیست و سو سابقه ای برای سما درج نخواهد شد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
خیر سابقه نمی‌شود سابقه برای محکومیت استنه برای اتهام

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام خیر سوپیشینه زمانی هست که پرونده همه مراحل طی کنه و منتهی به صدور رای قطعی بشه و برای شما مجازات تعیین یشه
نه صرف ورود به دادسرا یا دادگاه یا کلانتری که سوپیشینه نیست

داود پورنعمت

جناب آقای داود پورنعمت :

سلام
خیر، جزء موارد سوء پیشینه کیفری محسوب نمیشود‌.

موفق باشید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باتوجه به این اظهارات مشکلی از این بابت وجود ندارد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

سو پيشينه مؤثر كيفري براي شما وجود ندارد