مشاوره حقوقی رایگان - افزایش حقوق نامتعارف

با سلام
16سال اضافه کار اینجانب میانگین 75 ساعت بوده که بیمه پرداخت کرده ام سال 17 کارخانه ما تعطیل شد و بیمه ما حداقل پرداخت شده و میانگین اضافه کار سال 18 87ساعت بوده و باتوجه به ساعت کار از 8ساعت به 12ساعت اضافه کار من 110ساعت در سال 19 بوده و در سال آخر میانگین 150 ساعت بدلیل درخواست کارفرما بوده. باتوجه به موارد فوق حقوق بازنشستگی من چگونه محاسبه میشود. در ضمن بازنشستگی بر اساس سختی کار میباشد

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام به نظر می رسد پاسخ پرسش شما بیشتر در حیطه دانش حسابداری باشد تا حقوق. از کارشناسان حسابداری سوال بفرمایید زودتربه نتیجه خواهید رسید