مشاوره حقوقی رایگان - هزینه تفکیک زمین ارثی

باسلام پدربنده زمینی راقبل ازفوتش فروخته ودرقولنامه قیدشده که هزینه ی تفکیک به عهده ی فروشنده است ویک سال است پدربنده فوت کرده والان خریدار می گویدباید سند بزنید و هزینه ی تفکیک به عهده ی ورثه هست و شما باید هزینه اش را بدهید. ما باید چی کار کنیم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

هزینه ها را پرداخت کنید .شما وراث قائم مقام پدر هستید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید هزینه را پرداخت نمایید
طبق مفاد و شروط مندرج در مبایعه‌نامه باید عمل گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله طبق قرارداد باید عمل شود و هزینه از اموال پدرتان پرداخت شود