مشاوره حقوقی رایگان - تشخیص مقصر

با سلام خدمت شما
دیشب تو یکی از خیابانهای دولت آباد شهرری میرفتم. بعد یکهو یک صدایی اومد. حس کردم چیزی به ماشینم برخورد کرده است بعد دیدم یک نفر پرت شد تو خیابون کج و معوج شد بعدش فر خورد. بعد فهمیدم که از موتور پرت شده پایین یعنی طرف ترک موتور نشسته بوده وقتی میخواستن از ماشین من رد بشن احتمالا ترک موتور(آدمی که پشت موتور نشسته) خورده به بالای چراغ عقب پراید من چون دیدم اونجاش رفته تو.... من همراه خانمم و مادرخانمم و خواهر خانمم هم بود چون همسرم باردار هست مادر خانمم گفت واینستا و برو و من رفتم. میخواستم ببینم که طرف مقصر هست چون من عذاب وجدان گرفتم ولی احتمال زیاد مقصر موتوری هست. من البته وسواس فکری هم دارم. حالا به این فکر میکنم که چون فرمون ماشینم یک کم به سمت چپ میکشه به خودم میگم شاید موتوری درست محاسبه کرده ولی چون ماشین من یک کم کشیده به چپ به همین دلیل موتوری بهش برخورد کرده (از یک طرف هم میگم که شاید به سمت چپ کشیده نشده باشد زیرا فرمون دستم بود حالا نمیدونم با یک دست یا دو دست ولی فرمون ول نبوده چون وقتی ول کنی میکشه به چپ، یا مثلا محکم فرمون رونگرفتم شاید کشیده یک کم). و از طرفی یک فکر دیگر هم اذیتم میکنه من چون وسواس فکری دارم اکثرا فکرم شلوغه، میگم بین خطوط نبودم ولی تو سبقت هم نبودم چون خیلی نمیشه تند رفت آنجا (البته اگر فکرم هم آروم بود ممکن بود که بین خطوط نباشم ولی سرعت موتور خیلی بالا بود.) این مورد دوم که بین خطوط را مطرح کردم به این خاطر است که شنیدیم هرکس از پشت بزند مقصر است ولی استادمان میگفت اتوبوس از پشت بهش زده من خودم دیدم گلگیر عقبش و سمتهای بالای لاستیکش و کنار لاستیکش حالا درست نمیتونم بگم آسیب دیده بود. ولی اتوبوس رو مقصر ندانستند چون که بهش گفته بودند بین خطوط نبودی یا لاستیکت رو خط بوده یا این ور تر حالا یک چیزی تو این مایه ها شما خودتان متوجه حرف من الان شدید... ببخشید سوالم این شکلیه من چون وسواس دارم الان هم فکرم خیلی شلوغ شده سر این موضوع در اصل یک فکر به افکارم اضافه شد. این هم بگویم موتوری سرعتش بالا بود و رفت جلو ترمز زد.
ممنون میشم اگر زودتر پاسخ بدهید. با تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سوال ، قصه حسین کرد شبستری را تعریف نموده اید ؟! وقتی در صحنه تصادف به جای توقف خودرو و تماس با پلیس راهور و پلیس 110 و اورژانس ، فرار را بر قرار ترجیح میدهید هم مقصر حادثه هستید و هم مجرم و هم تخلف راهنمائی و رانندگی را مرتکب شده اید و عواقب آن گریبان گیر شما خواهد شد !