مشاوره حقوقی رایگان - کمیسیون پزشکی برای معافیت سربازی

با سلام. بنده درخواست معافیت پزشکی دادم به خاطر خودزنی های دستم و کمیسیون پزشکی 6ماه به من معافیت موقت داد. میخواستم بدونم دکتر معتمد نیرو های مسلح که معاینه میکند هر چی دکتر بگوید کمیسیون قبول میکند یا خود کمیسیون خودش نگاه میکند؟ ممنون میشوم جواب بدهید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

کمیسیون پزشکی متشکل از چند پزشک معتمد پزشک قانونی باید ان را تایید کند

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه در وهله باید گفته شود که مقاله ای تهیه و تنظیم کرده ایم در بخش پروفایل بنده قابل مشاهده است تحت عنوان معافیت پزشکی به این مقاله مراجعه کنید اگر افاقه نکرد مشاوره حضوری با تلفنی نیاز است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام کمیسیون نظام وظیفه می‌بایست نظر بدهد