مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری با ترفند ارتباط با اجنه

سلام ماه پیش آزمون استخدامی سازمان بهزیستی داشتم
مادرم گفت یه نفر با (جن و موکل) هست کمکت میکنه
من هم بهش قبل آزمون زنگ زدم گفت 5میلیون بفرست کارتو درست میکنم فرداش زنگ زد گفت 2 میلیون دیگر و هر چند روز زنگ میزد تا 12 میلیون گرفت من امتحان دادم منتظر جواب شدم جواب اومد و در آزمون قبول نشدم حالا زنگ زدم بهش پولم رو بده نتونستی کاری بکنی گفت تا حالا کجا بودی 3 میلیون دیگر بده درست کنم گفتم جواب اومد قبول نشدم
گفتم من تلاشم رو کردم و بلاکم کرد
حالا اون تو خوزستان من تو تهرانم
نمیدونم شکایت کیفری بکنم یا حقوقی ؟
جلسه رسیدگی کجا برگزار میشه تهران یا خوزستان؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
واقعا عجیب است که بدوا اقدام به اعتماد به چنین افرادی میکنید و بعد به دنبال احقاق حقوق عادلانه و مسیر قانونی و‌ روشن هستید ! حال آنکه قبولی در آزمون با رمالی وضعیت مشخصی دارد !
در حالت کلی موضوع قابل شکایت است بهتر است به خودتان زحمت بدهید به جای پرداخت پول به رمال و دعا نویس هزینه مشاوره را پرداخت کنید و از پنل مشاوره اقدام نمایید