مشاوره حقوقی رایگان - تصرف ملک توسط شهرداری جهت تعریض و خیابان کشی

با سلام
من یک زمینه نیمه ساخته با سنده 800 متر با کاربری حمل و نقل و انبار از پدرم به ارث بردم. در مدته 30 ساله گذشته شهرداری خیابان کشی کرده و کل منطقه مسکونی شده و اطراف ساختمانهای مسکونی و تجاری ساخته شده است که این خیابان کشیها خود سبب تصرف از ملک بنده در حدود سیصدمتر شده. حالا با توجه به نقشه اداره ثبت و کارشناسی شهرداری حدود پانصد متر از زمین باقیمانده. باتوجه به این تغییرات ملک بنده دارای سه بر میباشد و موقعیت خیلی خوبی پیدا کرده است.
آیا میتوان با شهرداری وارد مذاکره شد و به ازای سیصد متر تصرفی٬ تغییر کاربری به تجاری مسکونی ٫ تفکیک زمین به دو قسمت و همچنین پروانه ساخت ‍‍‍(همراه تراکم بیشتر) طلب کرد؟ البته در چندروزه گذشته بنده نامه ای به شهرداری نوشته ام و درخواست تعیین تکلیف سیصد متره تصرفی را کردم البته به بهانه تفکیک ملک و ساخت ملک مذکور.
باتشکر از راهنمایی شما

پاسخ ها :

یعقوب کدخدایی

جناب آقای یعقوب کدخدایی :

سلام
شما قطعا می‌توانند بهای زمین خود را دریافت کنید
ابتدا به شهرداری مراجعه فرمایید و با مذاکره در عوض زمین معافیت یا بخشش بخشی از عوارض رو بگیرید
چنانچه تخفیف با قیمت زمین تناسب معقول نداره از طریق دادگستری و ثبت دادخواست و جلب نظر کارشناس بهای روز را مطالبه نمایید
حتما از خدمات وکیل مورد اعتماد بهره بگیرید