مشاوره حقوقی رایگان - پاک شدن سابقه کیفری

سلام وقت بخیر
بنده دو سال پیش به جرم رشوه گرفتن تحت عنوان مامور نیروی انتظامی بازداشت شدم ک چون سابقه نداشتم دو روز رفتم زندان تهران بزرگ و بعد از گذاشتن سند ازاد شدم بعد 6ماه تعلیق خوردم میخواستم بدونم برام سابقه شده و چ‌ه مدت بعد این سابقه پاک میشه و اصلا پاک میشه یا نه؟

پاسخ ها :

عفت  قيصري

سرکار خانم عفت قيصري :

با سلام خدمت شما درمورد سوال شما باید بگوییم در این مدت شش ماه که نمی دانم به تازگی قرار تعلیق براتون صادر شده یا خیر در این مدت نباید مرتکب جرم دیگری شوید والا هم نسبت به جرم جدید وهم درمورد جرم قبلی مجازات می شوید ودر دوران تعلیق هنوز از سجلد کیفری حذف نمی شود

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی سابقه کیفری محسوب میشود و جای تعجب دارد چگونه اخراج نشدید رشوه از جمله جرایم رهایی از سازمان است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله دارای سابقه خواهید بود
شما مرتکب جرم شده اید و ثبت شده است و پاک نمیشود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام سابقه نمیشه ولی بعید است بعد این مدت ناجا با ادامه کار شما موافقت کند