مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از مدیر ساختمان

با سلام.
من مستاجر هستم و در یک ساختمان مسکونی 8 واحدی زندگی می کنم.
متاسفانه شخصی که خود را به عنوان مدیر ساختمان معرفی کرده، هیچ گونه مدارک مستندی مبنی بر اینکه وی مدیر ساختمان هست وجود ندارد. ایشان به مدت 6 سال هست که کارهای ساختمان را انجام میدهد ولی صورتجلسه ای با امضای ساکنین مبنی بر اینکه ایشان به عنوان مدیر ساختمان انتخاب شده اند، وجود ندارد. (متاسفانه اهالی ساختمان بسیار تنبل هستند و هیچ کدام جلو نمی آیند.)
حالا همه این موارد به کنار، برای هزینه های مشاع مثل آب و گاز و برق مشاع، ایشان اصلا اطلاع رسانی نمی کنند. و می گویند وقت ندارم.
و یهو بعد از گذشت 6-7 ماه یک عدد روی برگه کاغذ نوشته و می گویند سهم شما این مبلغ است. بدون ریز صورتحساب و اینکه این هزینه بابت چیست (یعنی هیچ گونه صورتحسابی را نشان نمی دهند و فقط اعلام می کنند که واحد X، مبلغ N تومان بدهکار است. همین).

از آنجایی که بنده مستاجر هستم و زمان اتمام قرارداد با صاحبخانه نیاز به رسیدهای مدیر ساختمان بابت پرداخت مشاعات را دارم ولی متاسفانه مدیر ساختمان از ارائه هر گونه رسید بابت پرداختی ها امتناع می ورزد و در پاسخ می گوید که من وظیفه ندارم به شما رسید بدم. یا اینکه من وقت ندارم.

وقتی هم پیگیری بنده را بابت دریافت رسیدهای پرداختی و ریز صورتحساب مشاعات می خواهم، شروع به دعوا کردن و فحش های خیلی رکیک می کند. و در نهایت با صاحبخانه تماس می گیرد و حرفهایی را از جانب من می زند که اصلا صحت ندارد. مثلا گفته که ما در خانه مسکونی، خیاطخانه راه اندازی کردیم، در صورتیکه اصلا چنین نیست و امثالهم... (زیرآب زنی می کند)

بنده خودم به اداره آب و گاز مراجعه کردم و توانستم صورتحساب های گاز و آب را دریافت کنم. با توجه به پرداختی هایی که انجام داده ام و پرینت بانکی آنها هم موجود هست، دریافتم که ایشان 10 برابر آنچه که هست را می خواهند از من دریافت کنند. به خاطر همین هم هست که هیچ گونه صورتحسابی را ارائه نمی دهند.
بنده هم اعلام کردم تا زمانی که رسیدهای من و صورتحساب را ندهند، دیگر هیچگونه پرداختی به ایشان برای سال جاری نخواهم داشت.

حالا سوالم این است که آیا ایشان می توانند از من شکایت کنند یا اظهارنامه ای برای من به دلیل عدم پرداخت هزینه های ساختمان صادر شود؟
آیا راهکاری وجود دارد که خودم به تنهایی بتوانم دزدیها و مزاحمت های ایشان را ثابت کنم (بدون کمک از 7 واحد دیگر)؟

ممنون از راهنمایی های شما.

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی سریعا سکایت کنید تا رسیدگی و کارشناسی شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوع نیازمند برسی بیشتر توام با گفت و گوی متقابل می باشد در صورت تمایل از طریق پنل مشاوره میتوانید با بنده در ارتباط باشید تا موارد لازم عرض شود