مشاوره حقوقی رایگان - سرقت خودرو توسط فروشنده

سلام
دوسال پیش یک خودرو تیبا خریدم در مرحله اول که از تحویل دادن خودرو امتناع کرد که مجبور شدم با دادخواست تحویل مبیع در دادگاه حکم توقیف ماشین رو گرفتم و بعد از آن هم رای دادگاه به نفع من صادر شد و ماشین رو تحویل گرفتم اما چند ماه بعد ماشینم رو از تو پارکینگ خونمون دزدیدن که موقع سرقت دزد را شناسایی کردم ولی نتوانستم مانع سرقت خودرو بشوم بعد از آن مشخص شد که ماشین بنده رو بردن پیش صاحب قبلی ماشین که در قبال گرفتن پول به ایشان دادن (که صدای صاحب ماشین را که عنوان میکند پول داده و ماشین را تحویل گرفته دارم ) وصاحب ماشین هم با اعلام دزدیده شدن مدارک المثی مدارک ماشین رو میگیرد و قصد فروش ماشین رو داشته که ماشین توسط کلانتری توقیف میشود ولی با توجه به این که نامه تحویل خودرو رو از دادگاه مدرس گرفته و به اداره آگاهی بردم و آگاهی نامه برداشتن تیک و تحویل ماشین رو به بنده داده ولی چون هنگامی که ماشین پیدا میشود و دزد ماشین دوست صاحب ماشین بوده طی تماسی که با ایشان میگیرن دزد آزاد میشود و کلانتری هم عنوان می‌کنه که صاحب ماشین کس دیگری هست و با توجه به اینکه وکالت محضری بلاعزلی که به اینجانب داده رو اصل سند ماشین که هنگام وکالت در دفتر خانه به من داده برگ کارخانه دست کند و همینطور رای قاضی دادگاه باهنر منوط به اینکه ماشین متعلق به من است کلانتری از انجام اقدامات لازم طفره میرود و اعلام میدارد هر دو نفر باید حضور داشته باشید
خواهشمند است راهنماییم کنید آیا حق چنین کاری رو کلانتری داره یا نه

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد