مشاوره حقوقی رایگان - اثبات پول ربا

سلام. اگر شخصی سه برابر پول داده شده. مدرک (سفته و چک) در اختیار داشته باشد و هرکدام به نام اشخاص مختلفی باشد چگونه می‌توان ثابت کرد ربا است؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شاهد یا یا مدرکی دارید می توانید ارائه دهید.
اگر دادگاه وارد رسیدگی شود و تحقیقات را کامل انجام دهد مشخص خواهد شد که مراوده مالی با اشخاص مختلف نداشتید و اگر اشخاص مختلف که چک یا سفته دارند مدارکی جهت مراوده مالی ارائه ندهند فرض بر این است که وجه سفته یا چک ها به ناحق مطالبه شده است.

علی حسین کاظمی

جناب آقای علی حسین کاظمی :

اولا لاید مازاد بر مبلغ دریافتی پرداخت کرده باشید،ثانیا با شهادت شهود ربوی بودن تضمینات ادایه شده را اثبات کنید