مشاوره حقوقی رایگان - راهنمایی جهت طرح شکایت ربا

با سلام شخصی واسه درمان همسرش مجبور شده 20 میلیون اسکونت بگیره و ماهی 800 سود بده همسرش بعد عمل فوت میکنه و ایشون تا چند ماه 800پرداخت میکنه بعد وقفه میفته . فقط یک چک به نزول خور داده . نزول خور میاد مبلغ عقب افتاده را پشت نویسی میکنه . و بعد شکایت و جلب ایشون هم میره تقسیط میکنه و حدود 30میلیون ماهی 400 پرداخت میکنه .حالا طرف باز ادعای تورم و خسارت کرده که دادگاه حدود 90میلیون بریده از جایی که طرف یک بازنشسته است و دو تا فرزند سرطانی تحت تکفل. نمیتونه اقساط 1500 که براش بریده شده را پرداخت کنه. این تاکنون نزدیک 50 میلیون از اول تا الان پرداختی داشته. راهکارش چیه چگونه ثابت کنه که این ربا بوده .

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در قالب پاسخ کوتاه نمیتونم جواب بدم نیاز به گفت و گو دارید لذا از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شاهد یا مدرکی دارید می توانید شکایت کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر ادله وشاهد یا مدرکی دارید می توانید شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام اگر شاهد یا مدرکی دارید می توانید شکایت کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

قابل شکایت ودفاع است البته اگر دارای ابهام هستیداز طریق پنل مشاوره در تماس باشید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ربا شرایطی دارد که باید محقق بشود قاضی حکم خسارت تاخیر تادیه صادر کرده است