مشاوره حقوقی رایگان - جعل چک

درود فراوان
بنده سال 97 از همسرم جدا شدم از آنجایی که خیلی من رو اذیت کرده بود و به نوعی من رو به خاک سیاه نشانده بود دو فقره چک سفید متعلق به ایشان نزد من بود که در جریان نبود و حتی موقع برگشت خوردن چک به علت این که حسابش مسدود بود هیچ گونه پیامکی دریافت نکرده بودند، مبلغ دو فقره چک یک میلیارد و چهار صد و پنجاه میلیون تومان بود که تمام کتابت خط و حتی امضا از سوی بنده انجام شده است و اون موقع که خیلی از دستش ناراحت بودم چک‌های مزبور را به همراه دو تا برادرانم به عنوان امانت نزد شوهر خواهرم که معلم بود سپردم تا این که اوایل 1401 متوجه شدم ایشان بدون هر گونه اطلاعی بر علیه همسرم شکایت کرده اند و طی تماس تلفنی و همچنین ارسال اظهارنامه مبنی بر این که چک‌ها نزد شما امانت و امضاهای مندرج جعلی میباشد خواستار استرداد چک‌ها شدم که متاسفانه بدون هیچ گونه پاسخ کتبی ،چک‌ها رو بعد از برگشت به اسم خودش ،به اسم پسرش انتقال و شکایت حقوقی نمودند ،که بعد از فهمیدن موضوع همسر سابقم طی،لایحه اعلان نمودند که چک‌ها نزد من بوده و به علت اختلاف فی‌مابین چک هایش را جعل و در اختیار شوهر خواهر و پسرش گذاشته ام و حال به خاطر این که یک فرزندم دارم و از کارم پشیمان هستم به نظرتون چی کار باید بکنم که برای همسرم تو دادگاه مشکلی پیش نیاد ،آیا اگر من اقرار کنم که چک ها توسط من جعل و به شوهر خواهرم در حضور دو نفر شاهد عینی داده شده است ایشان میتوانند لاشه چکهاشون را بگیرند؟ ممنون میشم سریع تر جواب منو بدین.

پاسخ ها :

علی اکبر سالمی

جناب آقای علی اکبر سالمی :

به هر حال شما مرتکب جرم جعل شدید و از طریق ارجاع به کارشناس خط وامضا ماهیت کار شما مشخص خواهد شد لذا بهتر است که خودتان به مرجه قضایی رسیدگی کننده مراجعه و اقرارو اظهار ندامت نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد....

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است