مشاوره حقوقی رایگان - گم شدن پرونده

سلام وقت بخیر
سال 91تا93کارگاه قنادی بودم
بدلیل مکانیزه شدن چندتا نیرو اخراج کردندوبعدهم کارگاه جمع کردند.
برای حقوق به مشکل خوردیم وکار به اداراره کار رسید
اداره کارهم بخاطرپرداخت نکردن بیمه حکم جلب داد
پیداش نکردم تاسال1400که بیمه تامین اجتماعی واحداجرائیات گذاشت و پرونده رو دادم خود بیمه اقدام کرد.
پیداش کردند و قسطی پول رو پرداخت کرد
برج چهار قسط تمام شد.
الان نزدیم یکساله هرچی سرمیزنم بیمه میگه پرونده نیست و یکماه دیگه بیا.بیاید چکارکنم؟عکس پرونده رو دارم.واحد در امد پرینت گرفت ویک پرونده جدید درست کرد.منتهی مسئول شعبه باید امضا کنه که سوابق بزنه برام قبول نکرد و میگه برو بگو پیداش کنند

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

چاره ای ندارید جز پیگیری و نهایتا اگه موفق نشدید در دیوان از بیمه شکایت کنید

رامتین مهدوی

جناب آقای رامتین مهدوی :

موضوع را به حراست بیمه استان به صورت مکتوب گزارش دهید

رامتین مهدوی

جناب آقای رامتین مهدوی :

درود
با مدیریت استان مکاتبه کنید نامه را به حراست استان نیز رونوشت بزنید با پیگیری از این ناحیه رسیدگی به پرونده شما تسریع خواهد گردید