مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب بابت شرکت در سایت شرط بندی

سلام امروز واریزی داشتم برای یک سایت شرط بندی که متاسفانه فریب دوستم را خوردم لحظه ای بعد بدونه این که واریزی انجام شود حسابم مسدود شد ، الان پشیمان هستم و حسابم مسدود شده تماس گرفتم پشتیبانی گفتن از دادسرای اهواز است ، الان جرم من چیست نگران و پشیمان هستم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به دادسرای مربوطه مراجعه کنید
بار اول تعهد اخذ می‌شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر همین یک بار باشد با تعهد باز می‌شود اما فعلاً حساب شما مسدود استمی‌توانید به خیابان شریعتی مراجعه نمایید شاید با توجه به اینکه یک بار است باز کنند برای شما

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

هرگونه اقدام عضویت تراکنش و فعالیت در سایت‌های شرط‌بندی جرم است بهتر است از این سایت‌ها خارج شوید و اطلاعات خود را در سایتeers. ir ثبت نمایید

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
به دادسرا مراجعه کنید.درصورت محکومیت مجازاتش جزای نقدی

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اطلاعات خود را در سایتeers. ir ثبت نمایید معمولا دفعه اول تعهد میگیرند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما سامانه ثنا ثبت‌نام کنید و منتظر ابلاغ از دادسرا باشید
اگر از دادسرای اهواز ابلاغ شد از طریق دفتر خدمات قضایی لایحه ارسال کنید و اعلام کنید که در شهر دیگری ساکن هستید تا پرونده جهت انجام تحقیقات به دادسرای شهر خودتان ارسال بشه.