مشاوره حقوقی رایگان - تصادف جرحی دو خودرو

با سلام و خسته نباشید
تصادف کردم شاخ به شاخ هم من و هم سرنشینان خودروی دیگه اسیب جزئی دیدن ماشینا رفت پارکینگ کروکی رو هم گرفتم دادم پاسگاه من مقصر بودم در ضمن طرف گواهینامه نداشت پرونده رفت شورا حل اختلاف
ولی مشکل اینجاست که هنوز هیچ خبری نشده نزدیک دو ماه نه پیامی نه خبری چرا ماشین باید این همه تو پارکینگ بمونه ؟ میریم اونجا هم راه نمیدن چه باید کرد
ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.باید پیگیری فرمایید تا جوابگو شوند چاره ای نیست.

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

از طریق سامانه ثنا قسمت اطلاع رسانی برای اشخاص روند پرونده خودتون را بررسی کنید