مشاوره حقوقی رایگان - دریافت پیامک اشتباهی کشف حجاب

سلام وقت بخیر
امروز برای من این پیامک از جانب پلیس ارسال شد.
مالک محترم خودرو به شماره پلاک.... در خودروی شما در محیط عمومی به آدرس ... تاریخ 1402/11/10 ساعت 15:56 نقض قوانین و مقررات کشور (کشف حجاب) صورت گرفته است، در صورت اعتراض ظرف 48 ساعت به لینک زیر مراجعه نمایید و در غیر این صورت نسبت به رعایت قانون، هنجارهای اجتماعی و حجاب اهتمام ورزید؛ بدیهی است در صورت تکرار، خودروی شما توقیف میگردد.
لینک که برای اعتراض باز نمی کند و مشکل اصلی اینجا هست که من دو ماهه ماشین رو از پارکینگ بیرون نبردم و شاهد هم دارم. چطوری باید ثابت کنم که من در اون تاریخ و ساعت اونجا نبودم و داشتم از فروشگاه سر کوچه خرید میکردم؟ فاکتور خرید هم موجود هست.آخه به چه حسابی پیام میدهند میشه راهنمایی ام کنید چی کار کنم؟ ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق پلیس امنیت و اخلاقی موضوع را پیگیری کنید.