مشاوره حقوقی رایگان - استرداد طلا توسط زوجه

باعرض سلام خانوم درخواست استرداد طلا کرده درحالی که طلاها روخودم موقع عقد خریدم و هدیه دادم ولی متاسفانه فاکتور رو پدرخانوم به نام خودش زده والان تقاضای استرداد طلا نموده درحالی که طلاها روسال90فروخته و به حج عمره رفته است. الان من رو راهنمایی فرمایید.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر عین مال موجود نباشد قابل استرداد نیست

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

فاکتور طلاها به نام هرکسی باشد طلا متعلق به اوست

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

شهود و فیش های واریزی و پرینت بانکی ارایه نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر فاکتور بنام‌ پدرخانم است ایشان باید شکایت کند و در هر صورت با شهادت شهود و غیره از خود دفاع کنید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
اگر به نام پدر خانم باشد خانم شما نمی تواند اقدامی کند.
می بایست اثبات کنید خودتان خریدید.