مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری با ترفند خرید دیجیتال

سلام و درود
ببخشید ی; موردی هست
راهنمایی میخواستم
من یه آگهی در سایت درج آگهی دیدم خرید و فروش ارز دیجیتال و بعد بهشون پیام دادم گفتند در تلگرام بهمون پیام بدهید. من هم در تلگرام پیام دادم. گفتن کار ما خرید و فروش ارز دیجیتال برای اتباع خارجی هست و شما باید برای ما خرید و فروش کنید و حقوقتون به صورت پورسانتی هست. من هم قبول کردم
بعد شروع کردیم. اون ها به کارت من پول واریز میکردند. و و من باید در صرافی های آنلاین ایرانی براشون ارز میخریدم و به آدرس کیف پولی که برام میفرستادند ارسال کنم. یک روز فقط باهاشون کار کردم . به دوتا کارتم پول واریز میکردند و من هم باید تو صرافی واسشون ارز میخریدم و ارسال میکردم به کیف پول مد نظرشون. تو اون روز کلا 31 میلیون از طریق دوتا کارت واسم فرستادند و من هم ارز های دیجیتال رو واسشون خرید کردم و فرستادم به کیف پولشون.

میزان واریزی ها به کارت اولم :

واریزی به کارت دوم :

بعد امروز صبح از بانک زنگ زدن گفتن به کارت شما اشتباهی پول واریز شده بیایید برگردونید. من هم رفتم بانک دیدم کارتم مسدود شده.
از طرف پلیس فتا اصفهان

بعد یک خانمی بهم زنگ زد گفت اهل بندر عباسم یک پول اشتباهی به کارتتون واریز شده پول رو برگردونید وگرنه حسابتون مسدود میشود و دقیقا بعد چند دقیقه کارت دومم هم مسدود شد

اون هایی که پول به کارتم واریز کردند هشت نفر هستند. اگه اطلاعات ارتباطی اونا رو از بانک بگیرم و باهاش حرف بزنم و از طریق مصالحه توافق کنیم چطور؟ یعنی پولشونو از جیب خودم بدهم و اونا هم کارتم رو آزاد کنند
این طوری نمیشه؟ یا صبر کنم تا در مورد هر کدومشون از دادگاه بهم خبر بدهند و برم دادگاه؟ من حاضرم به هر قیمتی شده از این وضعیت خلاص بشم

از کارت من سوء استفاده شده. به عنوان کارت واسط از من سوء استفاده شده. کلاهبردار ها پول مردم رو بالا کشیدن و ریختن تو کارت من. منم واسشون ارز دیجیتال خریدم

من از کجا میدونستم اینا کلاهبردارن

سوالم اینه که الان حکم من چی میشه؟ با توجه به این مبالغ که واسه هر فرد کمتر از پنج میلیونه؟

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

شما مسول پرداخت خسارات وارده بر آنها هستید و با پرداخت میتوانید رضایت آنها را جلب کنید و از شخص کلاهبردار اقدام به شکایت کنید