مشاوره حقوقی رایگان - تخریب نمای ملک همسایه

با سلام خونه بنده آخر بن بست هست که یک خونه مانده به منزل ما نمای سنگ هست و حدود 10سانت وارد حریم کوچه شده و عرض کوچه رو کم کرده تو سند ما گذر 2متر خورده ولی الان 190هست درضمن هردو خانه تازه خریداری شده یعنی هم ما و هم اون بنده خدا به همین صورت خریداری کردیم و هردو قدیمی ساز هست ولی نمای سنگ قدیمی نیست به وضوح مشخص هست این تخلف زمان زیادی ازش نمیگذرد صاحب خونه هم راضی نمیشود نما رو عقب ببرد اگر ما خودمان تخریب کنیم و تو دادگاه محکوم شویم که نما رو درست کنیم این ده سانت به کوچه بر میگردد کوچه رو شهرداری هم میگه باید 2متر باشد.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شهرداری موضوع را پیگیری کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مطابق ابعاد خریداری شده از فروشنده، شما مالکیت دارید لذا در صورت تغییری در آن ابعاد، علیه فروشنده طرح دعوای الزام به تحویل مبیع به استناد حدود اربعه نمایید

علی اکبر سالمی

جناب آقای علی اکبر سالمی :

شما به شهرداری شکایت کنید تا به عنوان تخلف در ساخت وساز رفع تصرف کنند.