مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری با کارت بانکی دیگری

سلام وقت بخیر چند وقت پیش دایی من به خاطر چک برگشتی حسابش بسته شده بود و از خواهراش و من کارت بانکی گرفت تا استفاده کند بعد از یک مدت متوجه شدیم که کلاهبرداری کرده و پول رو به حساب ما میزده
الان تو پرونده ش پای ما هم وسط اومده و زده معاونت در جرم چی کار باید بکنیم آیا امکان بخشش هست؟

پاسخ ها :

آزاده حیدری

سرکار خانم آزاده حیدری :

سلام. مشخص نیست پرونده شما در چه مرحله ای می باشد. در صورت عدم اطلاع از جرم ایشان ، مراتب را بویسله مستندات و طی لایحه اعلام کنید و در جلسه رسیدگی دادگاه حاضر شده و از خود دفاع نمایید. در صورت عدم سابقه کیفری امکان استفاده از نهادهای ارفاقی و تخفیف در مجازات برای شما متصور است. برای پاسخ دقیق تر ، مستندات پرونده شما باید بررسی شود.