مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری از کارت بانکی زندانی در حال غیبت از مرخصی

با عرض سلام و خسته نباشید من 2 سال تو غیبت مرخصی از زندان هستم چند ماه برام از پیامک ثنایی می‌آمد بعد فهمیدم با کارت زندانم که هنگام اومدن مرخصی جا گذاشتم زندان کلاهبرداری کردن یک سال حبس و 4ونیم ردمال بجرم کلاهبرداری برام صادر و قطعی شد تو رو قرآن راهنمایی کنین

پاسخ ها :

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

اگر دلیلی دال بر این موضوع که کارتتون رو در زندان گم کردید یا جا گذاشتید و این موضوع رو به مسیولین زندان اطلاع داده باشید قابل پیگیری خواهد بود.. و اینکه باد از دوسال گم کردن کارت حتما باید ب بانک جهت سوزاندن کارت مراجعه میکردید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دلایل مدارکی مبنی بر جا گذاشتن کارت خود در زندان دارید باید ارائه دهید در غیر اینصورت دارای مسئولیت کیفری خواهد بود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب و احترام خدمت شما مخاطب گرامی سوالتون مبهم است، پیشنهاد میشود از سرویس های مشاوره حقوقی سایت استفاده نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
نسبت به مفقودی و یا سرقت کارت اقدام نمابید و با دلایل نسبت به رای اعتراض کنید