مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه سرقفلی

باسلام. اگر تخلیه مغازه سرقفلی را به جهت تخریب و نوسازی بگیریم وبعداز شش ماه مهلت ملک را بازسازی نکنیم چون بالای مغازه مسکونی میباشد حکم دادگاه چه میتواند باشد .اگر مستاجر به دادگاه شکایت کند که بازسازی نکرده اند؟

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

تخریب و نوسازی با بازسازی متفاوت است باید مورد شما بررسی شود وگرنه ضمانت اجرای عدم تخریب که در آیین نامه اجرایی قانون روابط موجر و مستاجر قید شده است

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

احتمال محکومیت شما به پرداخت اجرت یک ساله ملک و حتی بازگشت حق سرقفلی هست