مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه سرقفلی

بنده ملکی دارم که بسیار فرسوده شده و زیر ان دومغازه هست که سرقفلی ان مربوط به قبل از سال 1356 هست و مستاجرها به هیچ عنوان سرقفلی رو نمیفروشند حال من میخام برم جواز ساخت بگیرم و طرح دعوای تخلیه کنم . میخاستم ببینم اگه من جواز بگیرم و ان مغازه هارو حکم تخلیه بگیرم و حق سرقفلی شونو بپردازم و بعد تخلیشون کنم ولی بعدش ملکو نکوبم ایا حکم برمیگرده یا میشه این کارو بکنم.لطفا وکلای محترم که تجربه در این امور دارن راهنمایی کنن ممنون

پاسخ ها :

شرایط گرفتن حکم تخلیه سرقفلی حکم تخلیه سرقفلی برای نوسازی تخلیه سرقفلی برای نوسازی حق سرقفلی نوسازی سرقفلی تخلیه سرقفلی سرقفلی