مشاوره حقوقی رایگان - فحاشی ناموسی

شخصی تماس گرفته و فحاشی ناموسی کرده صدای ضبط شده ای از اون ندارم آیا میشه پیگیری کرد ؟؟

پاسخ ها :

علی اکبر سالمی

جناب آقای علی اکبر سالمی :

به هر حال در صورت شکایت باید دلیلی مبنی بر فحاشی به قاضی ارایه دهید...

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

قابلیت پیگیری دارد میتوانید شکایت وتقاضای استعلام مالک خط کنید

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام خیر فقط درصورت شاهد یا فیلم صدای ضبط شده اکثر قابلیت پیگیری نداره مگر درحضور شهود باشه

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

باید اثبات کنید اگرشاهدی دارید اقدام کنید