مشاوره حقوقی رایگان - اثبات فحاشی و تهدید تلفنی

با سلام، بنده و خانمم کمدی تهیه کردیم که به اشتباه کمد کوچک‌تری برای ما ارسال شده بود و بعد از فهمیدن با فرستنده تماس حاصل کردیم و ایشان گفتند تا چند روز دیگر برای ما کمد درخواستی را می‌فرستند. بعد از پیگیری ها و مراجعه های حضوری و وعده های واهی فروشنده، در آخرین پیگیری تلفنی که همسر بنده با ایشان تماس گرفته بودند ، این فرد از ارسال کمد سر باز می‌زند و با بالا گرفتن کار اقدام به فحاشی ناموسی و تهدید به تجاوز و جرح همسر بنده می نماید، حال آنکه مورد اشتباه شده در فاکتور ما قید نشده اما خود فروشنده به خوبی در جریان سفارش بود. چگونه میتوان این اقدام ها را پیگیری کرد و برای اثبات آنها قاضی به چه چیزی استناد میکند ؟
با تشکر

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

میتوانید در صورت ارسال پیام بین طرفین، به پرینت پیامها استناد کنید